Vin Sarbatorile si toti ne dorim sa avem casa curata si in armonie! Dar cum sa ne impartim in toate domeniile?
Asa ca, am gasit solutia: Sabri Facility Servicesimg_9272-06-12-16-06-49
Cine sunt Sabri Facility Services?

Sabri Facility Services este un lider in furnizarea de servicii profesionale de curatenie, servicii care sunt de cea mai inalta calitate. Suntem renumiti pentru excelenta in calitatea serviciilor, eficienta si profesionalism. Sabri Facility Services ofera servicii de curatenie atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale – birouri, la un pret competitiv. Echipele noastre de curatenie sunt echipate cu cele mai noi echipamente de curatare si sunt la un nivel de profesionalism pe care alte firme nu il ofera.

Serviciile noastre sunt adaptate special pentru fiecare dintre cerintele clientilor nostri. Va oferim servicii de curatenie generala si post-construct, servicii de spalare mocheta, pardoseli si tapiserie scaune, servicii de spalare geamuri, servicii de intretinere a curateniei in afara orelor de program, servicii de protocol, etc.

Scopul nostru este de a depasi asteptarile dvs:

  • Tot personalul nostu este calificat si instruit
  • Folosim cea mai recenta tehnologie si echipamente de curatare moderne
  • Folosim consumabile ecologice de calitate
  • Intotdeauna punctuali, si in uniforme profesionale pentru identificarea usoara
  • Serviciu “hot-call”, disponibili pentru week-end si la urgente.
 
 

Petrecerile sunt momente de sarbatoare in care singurul scop este celebrarea in sine. Pentru gazde insa, urmeaza calvarul de a doua zi cand trebuie sa faca o Curatenie dupa Petrecere. Efectuam servicii de curatenie dupa petrecere cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta. Tarifele si durata serviciilor se stabilesc in urma unei evaluari gratuite, si pot varia de la caz la caz.

Echipa Sabri Facility Services

Mai multe informatii aici: www.sabri.ro