În prezent oamenii sunt foarte practici şi aleg să aibă în bucătarie electrocasnice care să fie uşor de folosit. Printre ele se află şi cuptorul electric Oursson MO3020. Este un instrument indispensabil în bucătărie şi înlocuieşte complet cuptorul tradiţional. La cuptorul electric Oursson MO3020, mâncarea se va coace uniform şi va fi delicioasă, carnea la cuptor va fi mai crocantă şi timpul de preparare va fi mai mic. Poţi alege să coci la el diferite tipuri de carne, cartofi pai, pizza, pui la rotisor, cozonac, etc.

img_9361-13-12-16-12-20 img_9360-13-12-16-12-20
Cuptorul benficiază de mai multe funcţii – dispune de 12 moduri de gătit, printre care este demn de remarcat prezenţa convecţiei – circulaţia aerului cald în jurul mâncării.
Un avantaj este faptul ca are funcţia de autocurăţare.

Un preparat pe care l-am ales pentru a-l pregăti la cuptorul electric Oursson MO3020 este medalion de somon la cuptor cu salată

Ingrediente

2 medalioane de somon, lămâie, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri de cimbru, 6-7 feliuţe subţiri de unt, sare, piper, salată verde.

Preparare

Zeama obţinută de la o lămâie se amestecă cu cimbru, sare şi piper. Peştele se curăţă , se spală şi se trece prin sosul obţinut. Se unge cu ulei de măsline o bucată de folie de aluminiu, se pune medalionul de somon şi se aşează câteva felii de unt peste el. Se pun cele 2 bucăţi de peşte în folie într-un vas termorezitent. Împachetăm foliile şi punem la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Timerul cu oprire automata va permite să setaţi timpul de gătire, iar semnalul sonor te atenţionează când este gata mâncarea. Când medalion de somon este aproape gata se prepara www.ourssson.rosalata.

Am fost foarte mulţumită de cuptorul electric Oursson MO3020 şi îl recomand cu drag.

 

Mai multte informatii gasesti pe www.oursson.ro

logo_side_panel_right

 

img_9364-13-12-16-12-20