În luna Aprilie, Pachamama România va organiza două conferințe alături de Leslie Davenport, psiholog, autor şi speaker internaţional în leadership transformaţional, cu accentuare pe evoluţia conştiinţei şi a sistemelor sociale privind problema încălzirii globale. De asemenea, ea este cercetător, psiholog și profesor universitar la mai multe Universități din SUA.

Primul dintre evenimente, Reziliența emoțională în contextul Schimbărilor climatice, va fi pe 4 Aprilie 2017 începând cu ora 17:00 în Amfiteatrul A3 al Universității Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, strada Fabricii, nr. 46G, parter (zona Metrou Lujerului).

Scopul evenimentului:

Învățați despre rolul benefic pe care îl poate juca psihologia în diminuarea stresului provocat de schimbările climatice și despre soluțiile eficiente cu care putem contribui fiecare.

Mai multe informații găsiți pe site: www.pachamamaromania.ro

Formular de inregistrare:  Aici

 

Cel de-al doilea eveniment, Imaginația Profundă: Un Portal spre Transformare, va fi pe 6 Aprilie 2017 începând cu ora 18:30 în Sala Studio a Universității Spiru Haret, strada Ion Ghica, nr. 13, parter (zona Metrou Universitate).

Scopul evenimentului:

Vom învăța despre puterea de transformare a imaginației pe plan personal și profesional prin noua tehnică de Imagerie Ghidată.

Această tehnică este asemănătoare mindfulness-ului, însă este mult mai ușor de utilizat, întrucât necesită mai puțin timp și disciplină pentru a ajunge la un nivel superior al acesteia.

Vei avea la dispoziție practici de ultimă generație pentru a-și crea o viață mai împlinită și mai satisfăcătoare.

Mai multe informații găsiți pe site: http://www.pachamamaromania.ro/imaginatia-profunda/

Formular de înregistrare:Aici

Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să vă confirmați prezența prin completarea formularelor de înregistrare

Locurile sunt limitate pentru fiecare dintre cele două evenimente.

Accesul în sală se va face în ordinea înscrierii și pe baza informațiilor din formular.

Cine este Leslie Davenport?leslie

Leslie Davenport este un cercetător științific care aduce soluţii climatice inovatoare atât mediului academic, cât şi oamenilor obișnuiți.

Este autoarea a trei cărți, printre care se numără „Vindecarea și Transformarea prin Imageria Auto-ghidată”și „Imageria Transformativă: Cultivarea Imaginației pentru Vindecare, Schimbare și Dezvoltare”.

Leslie este membrul fondator al „Institutului pentru Sănătate şi Recuperare” din cadrul Centrului Medical din California, unul dintre primele și cele mai mari programe de medicină integrativă bazate din spitalele din SUA.

În ultimii 25 de ani, ea a inițiat și a contribuit la dezvoltarea procesului de „Imagerie ghidată” în contextul psihoterapiei, făcând progrese în domeniul sănătății.

Ea predă „Psihologia climatică” la „Institutul pentru Studii Integrale – California”, „Universitatea JFK” și la „Centrul de Recuperare Hollyhock”.

Mai multe informaţii pot fi găsite la: www.lesliedavenport.com.