Intodeauna, trebuie sa stii ce ti se potriveste stilului tau! Daca stii ca arati bine, atunci increderea in tine creste si vei fi capabil de realizarea tuturor tintelor gandite de tine! www.hulber.ro un magazin online specializat doar in comercializarea camasilor de calitate.

Hulber a devenit in cei 4 ani de activitate pe piata din Romania un nume de referinta pentru consumatorii de camasi si nu numai.

Pe scurt, oferim o colectie variata de modele Casual, Business-Casual, Business si Ceremonie atat pentru femei cat si pentru barbati.

Suntem experti in crearea, manufacturarea, promovarea si vanzarea camasilor de orice fel si pentru orice ocazie.

Producem si camasi pe masura, camasi pentru clientii corporativi insa strategia noastra se concentreaza pe vanzarea de retail prin magazinul nostru online.

AVANTAJELE PRODUSELOR HULBER

  • Tesaturile si accesoriile folosite sunt de cea mai buna calitate
  • Designul camasii HULBER este unul inovativ iar numarul de produse confectionate pe fiecare model este limitat. (nu producem camasi in masa si asta nu datorita faptului ca nu avem capacitate de productie).
  • Croiul camasii este unic.
  • Personalizarea camasii se poate face automat prin intermediul magazinului nostru online www.hulber.ro. Clientul poate opta pentru aplicarea monogramei pe manseta camasii, poate insera buzunare la piept sau poate solicita sistemul de nasturi (button-down) aplicat la gulerul camasii, pentru o pozitie verticala, perfecta a acestuia. De asemenea se poate opta pentru un tipar slim sau unul clasic pentru fiecare camasa in parte. Orice modificare doriti sa o aduceti camasilor disponibile pe hulber.ro o putem face.
  • Calitatea finala a camasii, este oferita de un sistem de productie inovativ, care prezinta marele avantaj al urmaririi individuale a fiecarei camasi in orice stadiu intermediar de executie, pana la faza de ambalare si livrarea finala catre client, reducand astfel la minim posibilitatea aparitiei unor defecte.

Pe scurt – oferim un produs final cu un raport optim calitate pret.

Pe baza experientei acumulate am mers pe cea mai eficienta strategie de marketing care functioneaza in prezent si anume – Un produs bun se vinde singur.