Tinctura de ardei iutetinctura-de-ardei-iute---50-ml-102-1

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: Capsicii fructus – ardei iute 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

Acţiune: analgezică (de atenuare a durerilor de tip reumatic, nevralgii), stimulează digestia şi pofta de mâncare, intensifică activitatea cortexului suprarenal şi producţia de corticosteroizi, gastroprotectivă, detoxifiantă, antimicrobiană, antiinflamatoare.

Recomandări: posedă o valoare nutritivă ridicată şi asigură aportul de substanţe bioactive necesare în suplimentarea dietei pentru efecte benefice în: dispepsii atone; anorexie, ulcer gastric (cu Helicobacter pylori); pentru combaterea durerilor reumatice, nevralgii; ca adjuvant în inducerea şi menţinerea sevrajului alcoolic.

Mod de administrare: 10 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită; în sevrajul alcoolic 3 – 5 picături de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului.
După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

hofigal-logo