Nu vă recomand să apelaţi la înfometare pentru a slăbi. Este cea mai incorectă soluţie, pentru că nu face decât să dezechilibreze organismul, generând acel efect de yoyo: veţi slăbi, vă veţi îngrăşa şi nu veţi rezolva nimic. Renunţaţi la această idee şi puneţi în practică varianta mea care vă va fi de ajutor.

Este vitală menţinerea unei alimentaţii echilibrate, fără să vă înfometaţi. Nu renunţaţi la grăsimi, pentru că au rol foarte important. Învăţaţi să le consumaţi pe cele sănătoase conţinute în ulei de măsline, iaurt, peşte, seminţe, alune, nuci sau migdale crude, asociate cu consumul caloric prin mişcare. În plus, cel mai simplu mod de a slăbi este să faceţi constant mişcare, cel puţin 30 de minute zilnic: 10 minute alergare fie şi pe loc, 10 minute sărituri pe un picior şi celălalt şi 10 minute exerciţii pentru abdomen şi fesieri. Reduceţi necesarul de calorii, în special la cină, atunci când vă recomand să consumaţi doar o salată la care adăugaţi câteva bucăţele de peşte somon, care furnizează grăsimi omega 3 şi omega 6, dar şi un aminoacid esenţial care stimulează producţia de serotonină. Urda este şi ea bună, deoarece conţine proteine de calitate benefice pentru săntatea şi dezvoltarea musculaturii. 

Funcţia principală a ţesutului adipos este aceea de a stoca grăsimea, aceasta se transformă în energie în momentul efectuării de exerciţii fizice. Procentul de grăsime din corp ar trebui să fie între 18-20% la bărbaţi şi 24-26 % la femei.

Mâncaţi sănătos şi faceţi mişcare.

Vă întrebaţi care este cea mai prielnică perioadă pentru o slăbire rapidă? Atunci când este lună plină.

 

sursa foto:https://mariefrance.com