Daca ai probleme cu coapsele, atunci trebuie sa stii ca forma coapselor poate fi modificata sau ajutata, astfel incat sa fii foarte multumita de aspectul tau, urmand trei pasi simpli.

Primul este legat de alimentatie. Exclude din dieta ta branza grasa, smantana si preparatele din carne (cum ar fi mezeluri, carnati si altele). Sunt surse de grasimi rele care se vor depozita pe zona coapselor in mod special. Consuma zilnic orz verde care face minuni pentru sanatatea si frumusetea ta.

Al doilea pas este masajul. Chiar automasaj cu o lufa, preferabil in fiecare zi, la dus, timp de 5 minute. Ajuta la imbunatatirea circulatiei si la eliminarea toxinelor din zona coapselor.

Al treilea pas, foarte important, este exercitiul fizic. Iata un program pe care poti sa-l executi zilnic: Incepe cu alergare usoara pe loc, timp de 3-5 minute. Continua cu 3 minute de alergare cu calcaiele inspre sezut. 30 de sarituri pe piciorul stang cu semi-genuflexiune, urmate de 30 de sarituri pe piciorul drept cu semigenuflexiune.

Asaza-te pe covor, pe partea lateral-stanga, cu picioarele intinse, bratul drept intins pe langa ureche, iar palma dreapta sprijinita in fata abdomenului. Din aceasta pozitie, ridica ambele picioare la 45 de grade, mentine o secunda, coboara si repeta de 30 de ori pe partea stanga, de 30 de ori pe partea dreapta. Pe spate culcat, cu bratele intinse in lateral, genunchii indoiti si departati la nivelul umerilor si talpa sprijinita pe covor, coboara ambii genunchi in partea stanga, revino la pozitia initiala si apoi coboara in partea dreapta. Alterneaza stanga-dreapta de 30 de ori; este foarte important sa mentii genunchii departati la nivelul umerilor. Pe burta culcat, cu palmele sprijinite sub barbie, indoaie genunchii, ducand calcaiele in sus, inspre sezut, incercand sa desprinzi genunchii de pe covor. Incheie acest program, efectuand automasaj cu facaletul pe zona coapselor, frecand sus-jos.

Sursa foto: www.goskin.ro