Mens sana in corpore sano (minte sanatoasa in corp sanatos)! Cel care echilibreaza consumul fortelor sale fizice ,spirituale sau mentale se bucura de o viata frumoasa si lunga.
Se spune ca darul lui Dumnezeu pentru noi este corpul, iar ceea ce facem cu el, cum il ingrijim si il respectam este darul nostru pentru Dumnezeu. A venit primavara iar corpul nostru are nevoie de detoxifiere! Va recomand specialistii cei mai buni in materie de detoxifiere!
_BB_190
Centrul Atasagon Detox&Wellbeing porneste de la principiul ca pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul de servicii este guvernat de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala, mentala si relaxare.
Centrul este rezultatul unei colaborari intense dintre specialisti internationali, cu o vasta expertiza in domeniul wellbeing-ului. Mai mult, unul dintre fondatori, impreuna cu un specialist in prepararea sucurilor detox (Juice Master) si un maestru in terapii spa, a participat la dezvoltarea si implementarea unor concepte unice si inovatoare in cele mai renumite centre de detoxifiere din Turcia. Este important de stiut faptul ca intreg programul se desfasoara sub stricta supraveghere a unui medic cu experienta, specialist in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.image004
Atasagon Detox & Wellbeing Center pune la dispozitie programe complexe si diversificate, care accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism. Este dedicat tuturor celor care vor o restartare rapida a organismului, care sa ajute toate sistemele corpului sa functioneze mai bine, vizand sistemul digestiv si imbunatatirea calitatii stilului de viata.Pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienti, oferit prin intermediul alimentatiei speciale si terapiile adjuvante pachetelor detox. 
Locatia este situata la poalele muntelui Tampa si ofera un peisaj absolut superb, care permite conectarea cu natura  – prin plimbarile zilnice in padure din cadrul programului. Designul de ansamblu al centrului este unul modern, minimalist, cu lumina naturala oferita de suprafata vitrata si elemente de design care creaza o atmosfera linistita si relaxanta.BB_155
 
Cum se desfasoara un program de detoxifiere in cadrul centrul Atasagon Detox&Wellbeing?
 
Master Detox, Green Juice sau Raw Food  sunt cele trei programe de detoxifiere pentru care se poate opta.  Orice program de detoxifiere cuprinde trei etape: etapa pre-detox (minim 3 zile, de preferat 7 zile), urmarea programului ales: Master Detox, Green Juice sau Raw Food (minim 5 zile, maxim 21 de zile) si post detox (3 zile minim).  La sosirea in centru, oaspetii beneficiaza de o evaluare completa a statusului nutritional si metabolic, precum si a starii generale de sanatate. 
                Programul Master Detox este programul cel mai popular. Are doar mese lichide, fiind singurul program care contine procedura de curatare a colonului (Angel of Water). Un colon curat este esential pentru o buna functionare a organismului si pentru a il mentine sanatos. Programul Green Juice are si  BB_063acesta doar mese lichide, iar prin faptul ca in program sunt doar sucuri verzi, ele determina cresterea continutului de oxigen din sange. Ultimul tip de program, cel Raw Food, imbina hrana raw nutritiva cu sucuri din legume si fructe proaspete. Acesta te poate ajuta sa scapi de grasimea in exces, in timp ce iti usureaza sistemul digestiv BB_154
Printre beneficiile aduse de detoxifiere se numara: restartarea organismului, o stare generala de bine, o absorbtie crescuta de vitamine si nutrienti, un sistem digestiv mai eficace, un nivel crescut de energie, un somn superior calitativ, o piele stralucitoare si un numar de kilograme in minus. 
Oaspetii, la recomandarea medicului, pot recurge la diverse terapii de complementare, care asigura o detoxifiere completa a organismului. Astfel ei pot alege din: tratamente pentru ingrijirea colonului (Angel of Water sau hidrocolon), tratamente clinice (terapia cu Ozon, cocktail-uri cu vitamine, plasmolifting – Terapia Vampir, insuflatii cu ozon, implant cu probiotice si suc de grau), terapii spa (masaj balinez, Thailandez, Shiatsu, Deep Tissue, etc.), faimosul hammam sau numeroase terapii de remodelare corporala si infrumusetare (radiofrecventa, microdermabraziune, tratamente faciale cu oxigen hiberbaric, tratamente anti-aging)._BB_199
 
In plus, intrucat indepartarea toxinelor atrage dupa sine scoaterea la iveala a emotiilor negative, a sentimentelor refulate si chiar a traumelor, programele includ si proceduri relaxante (meditatie ghidata, meditatie zen, yoga sau Qigong), care linistesc mintea si ajuta la recapatarea confortului emotional. Toate aceste activitati sunt incluse in programul zilnic.Centrul detine zona de relaxare, ce cuprinde: sauna cu infrarosu (care ajuta la arderea grasimii viscerale si a caloriilor in plus, sauna cu aburi, dus cu cromoterapie si relaxanta baie turceasca. Echilibrarea gandurilor si a emotiilor pot ajuta la imbunatatirea perceptiei, a concentrarii, vor reduce stresul sau starile de depresie. 
 
Cum munca de calitate este intotdeauna rasplatita, echipa Atasagon Detox&Wellbeing a primit anul trecut  Premiul de Excelenta ”Complete Detox&Wellbeing Concept” oferit de Dr. Oz, cel mai celebru medic din lume, in cadrul Galei de Excelenta in Medicina, Inovatie si Domenii Conexe._BB_201
 
Experienta in cadrul centrului Atasagon Detox&Wellbeing are drept scop principal restaurarea starii naturale de echilibru a organismului , determinand o schimbare a stilului de viata si a calitatii acestuia. Daca iti doresti sa traiesti plin de bucurie, armonie si vitalitate, descopera beneficiile unei experiente detox, a unei nutritii echilibrate, a exercitiului mental, a  suplimentelor naturale, a hidratari intense si beneficiile unui somn de calitate. 
Pentru mai multe informatii, accesati link-ul urmator: Atasagon
image001