În perioada sărbătorilor de iarnă se adună foarte multe lucruri pe care trebuie să le avem pregătite pentru a le pune pe masa de Crăciun. Pentru a mai câștiga timp, putem alegem să folosim un electrocasnic care este foarte practic și usor de folosit, mașina de făcut pâine Oursson BM0801J. Eu când mă gândesc la cozonac îmi vine în minte o imagine cu bucataria plină de ingrediente, alimente împrăștiate peste tot și mâinile pline de coca.

Mașina de copt pâine Oursson BM0801J este alegerea ideala. Este o soluție optimă pentru a face pâine, gem și cozonac. Are 10 programe automate care vor face toată treaba, în locul tău. Trebuie doar să adaugi ingredintele și prepararea lor va începe. Mașina de copt pâine Oursson BM0801J păstrează pâinea caldă timp de o ora după ce a fost preparat.

 

oursson-masina-de-copt-paine

img_9621-20-12-16-07-25Pentru cozonac se pune în cuvă – făina, zahăr brun, lapte și drojdie după aceea se închide capacul și se setează programul de cozonac. Dupa ce cozonacul este gata, se lasă să se răcească și se pune glazura care îl va completa perfect. Vei fi plăcut surprinsă să vezi că este bine crescut, copt uniform și de culoare aurie.

Folosește cu încredere mașina de copt pâine BM0801J, atât în perioada sărbătorilor cât și în restul timpului pentru a-ți prepara alimente proaspete și sănătoase.