Dragii mei, am descoperit o noua oaza de liniste, relaxare si infrumusetare in mijlocul Bucurestiului! 

Va invit mai jos, sa aflati o mica parte despre acest SPA, care m-a facut sa ma simt minunat! 

PURE Salon este situat în Bd. Dacia nr 130 și se adresează exclusiv femeilor care doresc să-și acorde timp, să se relaxeze, iar la final să se bucure de rezultatele vizibile obținute.

Cea care a creat brand-ul Pure este Corina-Ioana Sterea, iar la bază se află experiența sa în accesarea fondurilor europene și pasiunea pentru metodele de întreținere a frumuseții cu substanțe naturale.  A obținut finanțare pentru echipamente prin programul Start Up Nation, iar restul investiției a fost susținut, cu mult curaj, din fonduri personale. Este convinsă că secretul succesului în acest domeniu constă în calitatea serviciilor oferite, completate de folosirea unor echipamente performante, mânuite cu profesionalism.

“Mă bucur de oameni minunați în fiecare zi, în fiecare săptămână și am căutat să dezvolt ideea de natural, de Pure, de relaxare și de viață sănătoasă. Aș vrea să merg pe partea de dezvoltare  personală a femeilor, pentru că femeile, de cele mai multe ori, nu știu cât de frumoase sunt și asta le afectează stima de sine. În acest spirit aș vrea să organizez diferite workshop-uri. Oferim clientelor noastre experiența unor servicii de calitate, realizate cu aparatură de top și produse profesionale. Prin diagnosticare și programe personalizate, personal instruit și prin atmosfera primitoare și relaxantă a salonului Pure ne propunem ca beneficiarele serviciilor noastre să considere timpul petrecut aici ca pe o evadare din constrângerile vieții sociale și profesionale, un fel de recompensă pe care și-o oferă” a concluzionat Corina-Ioana Sterea.

Centrul de top, recent deschis și specializat în remodelare corporală și reîntinerire facială cu tehnologii premium, PURE Salon, situat în Bd. Dacia nr 130. Mai multe informații despre serviciile oferite pe www.puresalon.ro și www.facebook.com/puresalonro/