Vrei mai multă vitalitate? Încearcă să consumi alimente proaspete si preparate corespunzator!  

      Trei reguli pentru o dieta optima: 

  1. Organismul trebuie să aibă toate elementele nutritive şi cu cât alimentaţia este mai variată, cu atât este mai bine
  2. Respectă cele trei mese zilnice; la ore fixe, dacă poţi;
  3. Renunţă la produsele de patiserie şi cofetărie, au prea multe grăsimi şi îngraşă. Nu trebuie să le excluzi de tot, dar străduieşte-te să le consumi cu moderaţie

     Incearca sa iti prepari singur alimentele! Incearca retete rapide dar sanatoase!
Am descoperit un ajutor de nadejde si un aliat in aplicarea unui stil de viata sanatos, in produsele Cooking by Heinner!

     Am testat zilele trecute gama de tigai si oale Home Chef de la Cooking by Heinner si am ramas placut impresionata de rezultate.
Gama este complete pentru tot ce ai nevoie in bucatarie:  tigai,  cratite, tigaie saltapasta
Acestea sunt facute din aluminiu turnat, material recunoscut pentru durabilitatea sa, iar partea interioare a vaselor are un strat de material NON STICK marmorat, ceea ce le face sa fie prietenoase  cu orice reteta de preparare, inclusiv fileuri de peste si alte ingrediente care se lipesc in mod normal, utilizand doar o cantitate minima de ulei.
Datorita manerelor din inox/aluminiu, toate produsele din aceasta gama Home Chef, se pot folosi si in cuptor, ceea ce recomand!  Tehnologia de incalzire prin inductie face ca suprafata vasului sa fie incalzita in mod uniform, reducand considerabil timpul de preparare si consumul de energie iar alimentele tale o sa arate wow, pastrandu-si in acelasi timp proprietatile!
Toata gama se poate vedea aici: