Principalul sfat pentru infrumusetare este simplu : relaxarea, iar vara este anotimpul perfect pentru asta. In timp ce va bucurati de zilele calde, nu uitati cateva reguli ce va vor ajuta sa aratati la fel de bine pe cat va simtiti.Vara este esentiala o ingrijire corespunzatoare a pielii. Trei reguli de aur nu trebuie uitate:
  1. Hidratarea necesara tuturor tipurilor de piele. Hidratarea este secretul tenului tanar si radios.
  2. Hranirea pentru a tonifica pielea si a o apara impotriva radiatiilor nocive ale soarelui. Cremele care contin vitamine si antioxidanti sunt ajutoare de nadejde.
  3. Protectia – la fel de importanta precum hidratarea si hranirea, protejarea pielii contra arsurilor solare este esentiala pentru prevenirea imbatranirii timpurii si a aparitiei petelor hiperpigmentare.
Caldura accelereaza procesul de reinnoire celulara, astfel incat stratul de celule moarte si asperitatile pielii trebuie inlaturate la timp. Capabila sa controleze raspunsul antiinflamator asociat cu radiatiile solare (arsura soarelui), vitamina C este si singurul antioxidant care stimuleaza sinteza de colagen a pielii. Alaturi de vitamina A si E are un efect important in regenerarea celulelor epidermei.Intotdeauna inainte de expunerea la soare trebuie sa va protejati de actiunea razelor solare si de caldura. Ajutati–va pielea sa invinga deshidratarea, oboseala si aparitia ridurilor premature folosind o crema cu aloe vera cu protectie contra radiatiilor ultraviolete si ionizante si o emulsie solara cu miere de albine, extract de galbenele, rozmarin, aloe vera, tinctura de propolis si vitaminele A si E. Folositi o emulsie dupa plaja, cu extract de ulei de jojoba, ulei de catina, beta caroten natural si vitaminele A, C si E.

Nu uitati, un aspect frumos reda echilibrul si armonia interioara!