Fiecare semn zodiacal reprezinta si o parte a corpului nostru si o influenteaza in mod direct.

Berbec

Acest semn este guvernat de razboinicul si pasionalul Marte, si tind sa gandeasca totul in amanunt. Acest aspect poate aduce probleme legate de dureri de cap si dinti, iar asta are legatura cu faptul ce semnul in sine reprezinta capul si creierul.

Taur
Acest semn este guvernat de venus si reprezinta auzul, gatul si modul in care produce organismul insulina. In astrograma personala, acest semn impreuna cu o planeta malefica poate aduce probleme de tiroida, infectii ale gatului, iar aceste disfunctii se produc atunci cand isi fac prea multe griji sau nu invata sa fie dimplomati.

Gemeni

Mercur este protectorul zodiei lor si guverneaza aici tot ce tine de partile luate cate doua ale orgnismului nostru, dar mai ales tot ce tine de picioare, maini si sistemul respirator. Gemenii tind sa atraga racelile comune, gripa sau intinderea tendoanelor.

Rac

Acesti nativi tind sa nu aiba un sistem digestiv puternic. O sensibilitate aparte poate aparea si atunci cand vine vorba de emotii/sistem nervos. Isi pot consuma energia fara rost, deoarece una din marile lor slabiciuni este frica de a renunta la anumite lucruri/persoane care le dauneaza, iar acest fapt le poate atrage indigestii si probleme legatede intestine(si nu numai).

Leu

Acest semn guverneaza inima si tot ce tine de sange. Nativii nascuti sub aceasta zodie sau ascendent sunt persoane destul de autoritare si increzatoare in propria persoana, dar daca apar situatii care ii fac sa se simta intr-un alt fel, acestia pot avea probleme de spate, inima sau anemii.

Fecioara
Verbul caracteristic acestei zodii este ,,a analiza’’ , deci acesti nativi trebuie sa depuna un efort suplimentar pentru a reusi sa-si gaseasca un echilibru intre disciplina si relaxare. Acest semn tinde sa aiba o sensibilitate in zona abdominala, adica intestine, splina, fierea, pancreas.

Balanta

Nativii acestei zodii tind sa se consume foarte mult si sa nu-si exteriorizeze emotiile. Afectiunile la care se expun datorita acestui fapt sunt: anemiile, vederea slabita, rinichii si sistem imunitar si cel nervos.
Scorpion
Scorpionii traiesc profund si mereu trebuie sa fie gata sa se adapteze schimbarilor. Sensibilitatea femeilor din aceasta zodie tine de sistemul reproducator, iar al barbatilor de obezitate, hipertensiune si boli ale inimii. In general, acesti nativi pot sa-si tina sub control aceste afactiuni, datorita fizicului lor robust.

Sagetator

Nativii acestei zodii vor sa invete tot timpul singuri pe baza experientelor. Nu ezita sa sa-si expuna direct opinia, iar acest lucru poate deranja uneori. Din punct de vedere karmic, acestia tind sa se mai loveasca atunci cand merg in calatorii, iar ca boli, reumatismul, hipersensibilitatea, bolile de inima sau durerile abdominale ii mai pot supara pe acestia.

Capricorn

Muncitori din fire, acesti nativi tind mereu sa se afirme in partea a doua a vietii. Datorita stresului, pot avea un sistem imunitar slabit, sau pot suferi de constipatie, dureri ale genunchilor sau sensibilitatea pielii.

Varsator

Cunoscuti pentru ideile lor inovative, acesti nativi tind sa priveasca totul cu detasament emotional si cu o gandirea avansata. Afectiunile la care sunt predispusi sunt: anemie, probleme cardiace, reumatism, probleme ale coloanei,dureri de spate sau infectii genitale.

Pesti

Nativii zodiei Pesti tind sa isi planga destul de mult de mila sau sa aiba o parte emotionala destul de vulnerabila.
Afectiunile la care acesti nativi sunt predispusi sunt: obezitate, ulcer, insomnii.

Astrolog: Roxana Lusneac

Roxana Lunseac

Pentru astrograme personalizate: Roxana Lusneac – rlusneac@gmail.com – Facebook: Roxana Lusneac – Horoscop Vedicwww.lusneac.com