Știți deja că o nutriție echilibrată înseamnă o viață sănătoasă. Combinați asta cu activitatea fizică, iar rezultatul va fi o greutate ideală și un corp sănătos. Dar dincolo de a trăi o viață echilibrată din punct de vedere al alimentației și al mișcării, vine partea în care ne intrebăm ce facem pentru a ne relaxa și pentru a ieși din cotidian.

Nu degeaba se spune: „Minte sănătoasă, în corp sănătos”! Și cum altfel să ne păstrăm sănătatea minții și a sufletului decât prin a face lucruri care ne relaxează și ne binedispun?

O foarte bună metodă pentru a face acest lucru este călătoritul. De ce? Pentru că atunci cand călătorești, trăiești experiențe și aventuri noi. Pentru că este o foarte bună scăpare din rutina de zi cu zi. Pentru că să călătorești este sănatos – îți ajută mintea prin diversitatea lucrurilor privite și trupul prin faptul că faci mișcare pentru a vizita diferite locuri. Călătorind, vezi lumea dintr-o altă perspectivă și ajungi să te bucuri mai mult de viață !

Și pentru că ceea ce ne dorim se implinește de cele mai multe ori și vacanțele sunt întotdeauna bine-venite, în luna decembrie voi avea ocazia să îmbin lucrurile mele preferate: călătoritul, nutriția și mișcarea.

dubai-ccf-v2-copy

Cum? Printr-un program al agenției de turism HH Travel. Între 1 si 6 decembrie voi călători alături de un grup de oameni dornici să învețe să trăiască sănătos, într-un loc cu totul și cu totul fabulos: în Dubai! Ne vom plimba, vom vizita numeroase locuri și în același timp, vom învăța cum să mâncăm sănătos și bineințeles, vom face mișcare.

Programul va fi unul lejer. Vizităm, facem shopping, mergem la plimbare și facem poze! Dacă ați fost în trecut în Dubai, știți deja faptul că în acest oraș, există de toate: plajă, palate, restaurante, cluburi, centre comerciale de top, safari și priveliști care îți dau impresia că ai călătorit undeva în viitor.

Vor fi 6 zile de relaxare, îmbinată cu distracție și cu sfaturi și activitati pentru o viață sănătoasă.

Eu sunt nerăbdătoare. Voi ce faceți în decembrie?hh