Sunt multe lucruri care ne influențează stare de spirit, iar în cazul meu spațiul de locuit și culorile din casă, mă ajută să ma binedispun zi de zi. Putem să alegem să ne renovăm locuița fie din motive sanitare, fie pentru că ne dorim să regăsim acasă, un loc al nostru, care să ne reprezinte și să fie în armonie cu trăirile noastre interioare. După 5 ani, m-am decis că este momentul oportun să îi dau o nouă personalitate dormitorului meu, colțul meu de relaxare și intiminate.

Mi-am ales produsele pentru decorarea dormitorului din gama de baze pentru mixare Dulux Trade și culorile vesele din gama Colours of the world J . Pentru tavan am combinat baza de mixare Vinyl Matt, o vopsea mată de interior, cu nuanța de culoare Bright sunrise (gama Colours of the world). Pentru a înveseli pereții din dormitor m-am gândit la nuanța de culoare Delicious tapas amestecată în baza pentru mixare Diamond Eggshell, iar rezultatul este de invidiat: o culoare atractivă, cu un aspect fin și satinat.

Gama de mixare Dulux Trade Diamond Eggshell se usucă rapid și are un miros scăzut în comparație cu cele pe bază de solvent, are o foarte mare rezistență la uzură (de zece ori mai mare ca Dulux Trade Vinyl Matt), putând fi folosită cu succes și pentru decorarea bucătăriilor și a băilor, nu doar pentru dormitoare. Se usucă rapid, în 4-6 ore, de la aplicare.

Baza de mixare Vinyl Matt este o vopsea mată pentru interioare (pereți și tavane), ideală pentru suprafețe pregătite corespunzător, precum beton, tencuieli, gleturi, plăci de gipscarton și cu o capacitate mare de acoperire, lavabilitate și durabilitate.

Colours of the world – Culorile lumii

Vopsele lavabile gata colorate cu aspect mat, pe bază de latex, pentru pereţi şi tavane. Creează straturi durabile şi rezistente la spălare. Petele şi impurităţile se pot îndepărta cu uşurinţă, păstrând aspectul ideal şi culoarea peretelui. Formula unică Pigment Pro conţine pigmenţi de cea mai bună calitate, asigurând astfel culori strălucitoare. Paleta cromatică a gamei este formată din 36 de culori, inspirate de cele mai frumoase locuri din lume.

 

catalog Akzo Nobel

logo