Puteţi să faceţi schimbări mici în stilul vostru de viaţă în 4 săptămâni şi, la final, să vă daţi seama că aţi pierdut o măsură la haine. Înarmaţi-vă cu multă voinţă şi haideţi să pornim la drum.

În prima săptămână, începeţi dimineaţa cu un pahar mare de apă, ordonaţi-vă mesele şi nu consumaţi între mese. Apucaţi-vă de mişcare cel puţin 20 de minute zilnic, fie că mergeţi în ritm mai alert, urcaţi scări, alergaţi, staţi în picioare când vorbiţi la telefon, trebuie să ştiţi că în acest fel consumaţi calorii şi activaţi metabolismul.

Săptămâna a doua obişnuiţi-vă ca micul dejun să conţină cereale integrale cu lapte de soia sau iaurt care îţi vor furniza energie până la prânz. Renunţaţi la cafeaua de dimineaţă. Înlocuiţi-o cu ceai verde. Renunţaţi la produse de patiserie, cofetărie, biscuiţi şi introduceţi în alimentaţie mere, ananas, pere, salată, varză, ridichi, orez. Cina încercaţi să nu fie foarte consistentă şi mai lăsaţi în farfurie.

Trebuie să vă obişnuiţi să mâncaţi cu 2 ore înainte de somn. Mişcarea trebuie să o efectuaţi zilnic înainte de micul dejun pentru ca să consumaţi din rezervele de grăsime localizată în diverse zone ale corpului. Executaţi mişcări timp de 10-20 de minute, semigenuflexiuni, sărituri, alergări, abdomene. De cel puţin 2 ori pe săptămână mergeţi la sală sau alegeţi genul de mişcare pe care să-l executaţi 1 oră, în acest fel întăriţi musculatura şi ardeţi mai multe calorii.

Săptămâna a treia, aveţi nevoie de o cură de detoxifiere. Începeţi dimineaţa cu 500 ml apă în care stoarceţi puţină lămâe sau beţi apă sărăciă în deuteriu. La masa de dimineaţă consumaţi doar fructe, la prânz supe sau ciorbe de legume şi seara salată cu pâine integrală. Săptămâna a patra este foarte importantă pentru a vă schimba stilul de viaţă şi a menţine ce aţi obţinut. Bazaţi-vă pe obiceiurile bune pe care le-aţi deprins pe parcursul celor trei săptămâni. Mestecaţi fiecare îmbucătură de cel puţin 20 de ori şi veţi avea o digestie foarte bună, iar creierul va avea timp să înregistreze senzaţia de saţietate.

Desertul consumaţi-l la începutul mesei şi terminaţi masa cu o legumă crudă sau ceai verde. Cel puţin o legumă crudă şi una fiartă trebuie să figureze în meniul tău de la prânz şi cină.

Carnea de curcan are puţine calorii şi puţine grăsimi.

Castanele ard grăsimile, castravetele elimină toxinele, ceapa degresează organismul, chimenul reglează secreţia de enzime şi cicoarea stimulează digestia.

Cireşele sunt depurative, coacăzele reechilibrează metabolismul, coriandrul reduce balonarea.

 

sursa foto:http://www.maximumslim.net