Rozmarinul are multe proprietati, mai putin cunoscute de lume, cum ar fi: 
– imbunatateste digestia
-imbunatateste memoria
-detoxifiaza ficatul
-previne imbatranirea creierului
-ridica starea de spirit
– este antibacterian
-ajuta la reducerea excesului de apa din organism
– este anti-aging 
 
Va recomand, sa beti o cana cu ceai de rozmarin, timp de 7 zile consecutiv si veti vedea schimbari! ceai-ecologic-de-rozmarin---doze-x-1-g-79-1

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL  sunt obţinute din plante ecologice ce  provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: produsul conţine pulbere obţinută din frunzele de rozmarin (Rosmarini folium) certificat ecologic.

Despre produs: Ceaiul ecologic de rozmarin conţine uleiuri volatile (predomină camfen, borneol), acid rozmarinic, flavone, triterpene, saponine, taninuri, vitamina C.
Conţinutul bogat în principii bioactive conferă ceaiului multiple proprietăţi: tonic-amare, colagog-coleretice, hepatoprotectoare; de îmbunătăţire a irigării şi oxigenării cerebrale, de stimulare a sistemului nervos central; vasoprotectoare a circulaţiei periferice (arteriolară şi capilară); tonifiante şi reconfortante; antiseptice (efecte antimicrobiene, antifungice şi antivirale); diuretice; antioxidante.
Se recomandă pentru suplimentarea dietei în tulburări funcţionale hepatobiliare, tulburări dispeptice, dislipidemie, ateroscleroză, stări de astenie la persoane vârstnice cu tulburări circulatorii şi de memorie, în hipotensiune cu tendinţă la colaps ortostatic, scleroză cerebrală, debilitate fizică la tineri, după efort intelectual şi fizic prelungit ca tonifiant şi reconfortant, în stări de astenie după boli infecto-contagioase.

Mod de administrare: ceaiul ecologic de rozmarin se prepară din 1 – 2 plicuri x 1 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5 – 10 minute. Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă sau rece, câte 2-3 căni pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.

hofigal-logo