De curând am avut o placută interacțiune cu un produs care îmi asigură o cale către multe vitamine și sănătate.

Este vorba de storcătorul cu presare la rece de la OURSSON care mă ajută să profit de vitamine transformându-le într-o infuzie de energie pozitivă. Acum când trecem brusc de la anotimpul cald la cel rece terbuie să găsim resurse în fiecare zi, în lucrurile care ne fac mai buni, mai armonioşi şi mai veseli.

Cu acest storcător care păstrează vitaminele în interiorul sucului, am pregătit legume şi fructe colorate pentru a prepara trei tipuri de sucuri delicioase şi energizante. Ingredientele pe care le-am folosit am putut să le introduc întregi în storcător deoarece acesta are o gură de alimentare largă care  mi-a permis să introduc chiar și merele întregi.

Storcătorul este foarte uşor de folosit şi am făcut suc verde, portocaliu şi roşu fără a fi nevoită să mai curăţ de fiecare dată toate ustensilele. De foarte multe ori persoanele care vor sa îşi facă sucuri nu stiu ce să combine dar pusă în fața storcătorului am dat frâu liber imaginației și am folosit niște ingrediente cu beneficii foarte mari.

Efectele pozitive ale clorofilei din frunze şi legume verzi, sunt de neînlocuit. Are un efect de detoxifiere a întregului organism, reglează tranzitul intestinal, încetineşte îmbătrânirea şi are un efect protector împotriva substanţelor chimice şi nocive. Mulţi oameni nu prea mănâncă broccoli crud, preferă să îl ţină în apă opărită, să prepare supă cremă sau gratinat la cuptor. Din păcate prepararea termică înlătură o mare parte din vitamine. Dacă vrem să fim vitali şi să avem energie este mai bine să preparăm sucuri din legume crude.

Așadar am experimentat în felul următor:

Sucul verde: castraveţi, măr, baby spanac, pătrunjel, broccoli şi apio tulpini de ţelină. Sănătate la pahar! E bine ca adulţii să dea un exemplu celor mici preparând şi consumând sucuri proaspete făcute acasă în loc să cumpere sucuri acidulate, nesănătoase cu îndulcitori şi coloranţi.

Sucul portocaliu: ,,dovleac crud”, roşii cherry portocalii, morcov, ardei portocaliu. Orange este o culoare care conferă foarte multă bună dispoziţie. Cu portocaliu eşti mult mai vesel. Sucul portocaliu ajută la o vedere mai bună, excelent pentru persoanele care petrec mult timp în faţa ecranelor, te ajută să ai ochii mai frumoşi, sănătoşi şi mai odihniţi.

Sucul roşu: ardei, roșii, rodii Sucul roşu este o sursă bogată de vitamine şi minerale, importante pentru sânge şi frumuseţe, oferind mai multa energie.

Cu storcătorul prin presare la rece OURSSON JM7002 poţi să transformi micul dejun sau o gustare într-un festin cromatic.

Sper că v-am stârnit imaginaţia cu atâta infuzie de culoare. În fiecare zi îmi place să mă întâlnesc cu un prieten drag, să vorbim despre ceea ce este sănătos să mâncăm, să bem şi să găsim în fiecare zi un motiv să fim fericiţi. Fericirea este compusă din lucruri mărunte.

logo_side_panel_right