O prima varianta pe care ti-o recomand este tehnica de relexare fizica. EXERCITIU: Strange pumnii tare in timp ce numeri in gand pana la 10. Deschide pumnii si relaxeaza-ti corpul.

Este la fel de importanta si tehnica de control mental. EXERCITIU: Imagineaza-ti ca te incalzesti la soare, pana cand simti ca ti se incalzesc mainile.

In cazul meu, da mereu rezultate tehnica de respiratie. EXEMPLU: Trage mult aer in piept si tine-ti respiratia 10 secunde. Expira dintr-o suflare si relaxeaza-ti tot corpul.

Ai incredere in exercitiile fizice. Exercitiile fizice in forta determina in corpul tau aceleasi reactii ca stresul: cresterea nivelului de adrenalina, a tensiunii si a contractiilor musculare si intensificarea batailor inimii, si sunt urmate de faza naturala de relaxare, care ajuta la eliminarea lor. Ele au ca scop micsorarea tensiunii mentale prin relaxarea corpului. Exercitiile fizice active, cu executie lenta si relaxanta, cum sunt practicile yoga sau mersul pe jos, ajuta la oxigenarea mai buna a corpului, imbunatatesc circulatia sanguina si a lichidelor limfatice si determina scaderea tensiunii musculare si, in consecinta, a tensiunii nervoase.

Sursa foto: 4k-wallpaper.net