Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de amestec de legume
  • 1 l suc de rosii
  • 1 l apa
  • 200 g mazare verde fiarta
  • 400 g tofu
  • 1/2 lingurita de maghiran
  • 1 lingurita de busuioc
  • patrunjel
  • sare

 

Preparare:

Se toaca ceapa si morcovul, se pun la calit în putina apa si ulei pentru 10 minute, apoi se adauga usturoiul, amestecul de legume uscate, se mai lasa 5 minute, dupa care se adauga apa, sucul de rosii si mazarea fiarta. Dupa ce clocoteste, se pun cubuletele de tofu, sare dupa gust, maghiranul, busuiocul si se mai lasa 15 minute la fiert. Se serveste cu patrunjel proaspat tocat si smantana vegetala

 

Reteta oferita de Sanovita  www.sanovita.ro

image-27-09-16-06-20-1