Ai visat dintotdeauna sa ai o talie de invidiat? Sunt alaturi de tine si te voi ajuta sa-ti indeplinesti dorinta. Conformatia corpului te poate ajuta sau, dimpotriva, poate sta in calea unei talii subtiri. Tipul constitutional muscular va trebui sa accepte ca subtierea taliei implica un efort continuu. De cealalta parte, tipul constitutional digestiv (para), cu talia genetic mai subtire, nu trebuie sa faca eforturi prea mari. Din oricare tip ai face parte, programul pe care ti-l prezint in continuare are rolul de a elimina surplusul de tesut adipos din zona taliei.

Alimentele pe care trebuie sa le consumi sunt, in special, merele, perele, prunele, castravetii, ardeii si morcovii. Prin continutul mare de fibre, acestea ajuta la eliminarea grasimilor si a apei din celule. Incepe acest program cu o usoara incalzire, printr-o alergare usoara pe loc concomitent cu aplecarea trunchiului in stanga si, apoi, in dreapta, timp de 3 minute, ducand bratul intins de-a lungul coapsei, inspre genunchi, atat in stanga, cat si in dreapta. Cu picioarele departate la nivelul umerilor, rasuceste-ti trunchiul in stanga si in dreapta, ducand bratul drept prin fata inspre stanga si bratul stang inspre dreapta.

Executa de 30 de ori. Continua din aceeasi pozitie cu picioarele departate si cu palma stanga la ceafa, cu bratul drept intins pe langa trunchi, executa 30 de aplecari, incercand sa atingi lateralul genunchiului drept cu palma dreapta si apoi schimba bratul si executa tot 30 de aplecari pe partea stanga. Mentine pozitia cu picioarele departate, cu genunchii usor indoiti, descrie un cerc rotind bazinul inspre stanga de 20 de ori si inspre dreapta de 20 de ori. Asaza-te pe covor, pe spate culcat, cu bratele intinse lateral la nivelul umerilor, metine contactul umerilor cu solul in timp ce tragi genunchiul stang inspre piept si il rasucesti in partea dreapta. Revino la pozitia initiala, repeta de 20 de ori pe piciorul drept, de 20 de ori pe piciorul stang.

Sursa foto: www.evenimenteoradea.ro