Nu degeaba se spune: „Minte sănătoasă, în corp sănătos”! Și cum altfel să ne păstrăm sănătatea minții și a sufletului decât prin a face lucruri care ne relaxează și ne binedispun?

O foarte bună metodă pentru a face acest lucru este călătoritul. De ce? Pentru că atunci cand călătorești, trăiești experiențe și aventuri noi. Pentru că este o foarte bună scăpare din rutina de zi cu zi. Pentru că să călătorești este sănatos – îți ajută mintea prin diversitatea lucrurilor privite și trupul prin faptul că faci mișcare pentru a vizita diferite locuri. Călătorind, vezi lumea dintr-o altă perspectivă și ajungi să te bucuri mai mult de viață !

Recomandarea mea pentru tine este insula Creta si hotelul  DAIOS COVE – LUXURY RESORT & VILLAS

 

De ce insula Creta? 

Insula mitică Creta este una dintre cele mai populare destinații grecești, datorită plajelor sale ireale ale Cretei, a siturilor sale istorice uimitoare, cum ar fi palatul Knossos și insula Spinalonga și peisajele sale fascinante.

Să nu mai vorbim de Chania Creta, Heraklion Creta și Rethymno, unele dintre cele mai mari orașe din Creta, care se mândresc cu o arhitectură vintage magnifică. Sincer, rătăcindu-vă în jurul războiului de aleile romantice te va face să te simți ca și cum ai călători în timp!

Creta Grecia este una dintre cele mai magice insule grecești!


De ce hotelul DAIOS COVE – LUXURY RESORT & VILLAS

Acest hotel a fost pentru mine dragoste la prima vedere!

Situat în intimitatea unei golf izolat din Vathi, Daios Cove Luxury Resort and Villas din Creta este alegerea absolută pentru călătorii care caută cazare de lux de 5 stele în Agios Nikolaos. Locația exclusivă a stațiunii, împreună cu arhitectura impresionantă care se îmbină perfect cu împrejurimile, creează un hub natural de frumusețe și seninătate pentru a fi explorate.

Daios Cove, un hotel de lux de 5 stele din Creta, vă oferă vederi neîntrerupte către albastru profund al Mării Egee și acces ușor la plaja privată izolată. Este locul perfect pentru a 

vă relaxa și colecta pe deplin în timp ce personalul dedicat are grija de fiecare turist, in cel mai mic detaliu!

Estetica impecabilă joacă un rol integrant în filozofia Daios Cove. Acest lucru se reflectă încă de la începutul călătoriei tale! Inca de la intrare te poti încânta de operele de artă amplasate alese împreună cu mobilierul modern.

Facilitățile disponibile pentru voi, includ SPA GOCO și centru de fitness, o piscină infinită cu apă de mare, un centru de sporturi nautice, două terenuri de tenis, mobilitatea mașinilor de cluburi electrice în jurul stațiunii și oportunități de recreere și excursii la obiectivele turistice din Creta, site-uri istorice și comorile arheologice. Nu în ultimul rând, cele 6 restaurante și baruri de aici sunt gata să vă ducă într-o excursie gastronomică de amintit! Este rețeta perfectă pentru a vă face șederea în Creta de neuitat.