De mai bine de 5000 de ani ceaiul face viata mai frumoasa si mai sanatoasa pentru oamenii din intreaga lume. Nu numai ca ne fereste de anumite afectiuni, dar ne si ofera o placere deosebita atunci cand il savuram. Nimic nu se compara cu o ceasca de ceai in compania prietenelor !

Cu ajutorul Termopotului Oursson ma pot bucura de un ceai cald in orice moment al zilei, deoarece aparatul întâi fierbe apa, apoi, o răceste până la temperatura dorită: 40, 50, 65, 85 sau 98°C. După fierbere, se menţine temperatura setată care va fi afişată. Prin scăderea temperaturii funcţia de încălzire a apei va porni automat.

articol-ceai

Daca nu esti acasa, dar cand revii doresti sa te bucuri imediat de un ceai sau de o bautura calda, termopotul este aparatul ideal, deoarece il poti programa să încălzească apa după o anumită perioadă de timp: 3, 6, 12, 18, 24, 48, 72 sau 99 ore.

Copiii sunt prin preajma ? Nu-ti face probleme ! Aparatul se blochează automat după 10 secunde pentru a nu apasă din greşeala butonul de dozare a apei. Se deblochează simplu apăsând butonul de deblocare.

Enjoy!

logo_side_panel_right