Asa cum am discutat si saptamanile trecute in live-ul, de pe pagina mea de facebook, v-am recomandat sa averti grija ce materiale folositi pentru pielea voastra!
Bumbacul pur si de calitate, este greu de gasit si de depistat. Recomandarea mea din cautarile pe care le-am facut sunt cei de la ET2000.

 

Sc Et 2000 Impex este o societate care are la baza importul si distributia de articole textile si nu numai,ne aflam pe piata inca de la inceputul anului 1999.

Firma lucreaza cu marile hypermarketuri din Romania,cum ar fi: Carrefour Romania, Real Hypermarket, Cora Hypermarket, Dedeman,Selgros Cash &Carry etc.

Produsele sunt de cea mai buna calitate, prioritatea noastra numarul 1 este importul de textile: prosoape de baie diverse modele si dimensiuni, halate de baie,cuverturi de pat, huse de pat, covorase de baie diverse modele, lenjerii de pat, mentionam faptul ca toate articolele noastre sunt 100% bumbac import propriu din tari ca Pakistan, India, Egipt.

“Va puteti convinge de gama noastra accesand site-ul nostru WWW.ET2000.RO . Mentionam faptul ca avem propria fabrica de productie in Pakistan si va putem aduce in regim import orice model, calitate si gramaj doriti.”