Atunci cand am lipsa de idei in ce priveste retetele pe care vreau sa le prepar lucrurile devin mai usoare daca gasesc un ajutor in bucatarie cu care pot pregati mai multe tipuri de retete.

Cu blenderul Oursson pot face bauturi, supe, sucuri sau smoothie-uri. Întreţinerea aparatului îmi face mai uşoară munca în bucătărie datorită funcţiei de curăţare.

Un avantaj îl reprezintă şi faptul că poţi pune în vasul de sticlă mâncare fierbinte, proaspăt luată de pe foc, deoarece sticla este una foarte rezistentă.

Atunci când îţi este poftă de o cafea la ibric, proaspătă şi gustoasă, nimic nu poate fi mai simplu decât să îţi macini tu boabele de cafea la râşniţa de sticlă.

Îmi place foarte mult că îmi pot pregăti reţete de smoothie delicioase simplu şi rapid.

Ce este un smoothie?0FBLB83B0A

Este o băutură densă care se realizează din fructe şi legume prin mixarea lor la blender, amestecul devine un pireu la care se adaugă, lichide şi iaurt.

În general smoothie este format din trei părti: partea lichidă, un sortiment de fructe, legume şi gheaţă. Daca alegi sa foloseşti fructe congelate poţi să nu mai foloseşti gheaţă. Concentraţia se determină de obicei în funcţie de cantitatea de lichide şi solide folosite. La final poţi alege să ornezi smoothie cu frunze de mentă proapete, fructe tăiate, felii de portocală sau lămâie.

 

Reţete de smoothie cu Blenderul Oursson

În funcţie de cantitatea de fructe din care alegi sa pui mai multe o sa iasă şi culoarea de smoothie şi va fi maiproeminet şi gustul acelui fruct sau legumă.

 

Ananas, banane, afine, salată verde, iaurt, apă.

Daca pui mai multe afine în această combinaţie de smoothi vei resimţi gustul de afine şi mai puţin de celălalte ingrediente, culoarea smoothie-ului va fi mov.

 

Căpşuni, banane, portocale, lime, pere, salată verde, apă.

Daca doresti ca smoothie sa fie rosu, pune o cantitate mai mare de căpşuni.

 

Banane, căpşuni, ananas, pere, iaurt, apă.

Pentru a obţine un smoothie galben, alege sa pui mai multe banane şi ananas.

 

Smoothie Topical

Portocale, mango ananas, frunze de mentă. Vei obţine o băutură revigorantă pe care să o ornezi cu frunze proaspete de mentă.

 

Prepară-ţi unul din aceste smoothie delicioase la Blenderul Oursson BL 0642, vei oferi corpului tău vitamine si minerelele necesare pentru a te simti plin de energie.

logo_side_panel_right