Imi plac lucrurile, locurile si oamenii care ascund in spatele lor o poveste. Pentru oameni- povestea este  ascunsa, nu pentru ca nu are vrea sa fie dezvaluita, ci doar pentru ca au o modestie pe care doar bunul simt ti-o poate da si pentru ca emotiile nu sunt de vanzare. Ei stiu ca daca este menit ca sufletele sa se intalneasca, se vor intalni si isi vor povesti cat e-n luna si in stele .
Deunazi, am fost la un eveniment in care sute de femei frumoase dar puternice, sensibile dar curajoase s-au intalnitIMG_5715 pentru a celebra un an de reusite. Acolo am fost atrasa de un aranjament floral care pe cat era de simplu, pe atat de elegant, care spunea o poveste frumoasa la ceas de seara.  Am vrut sa aflu ce continea vasul si atunci am descoperit pe creatoarea aranjamentelor cu care am schimbat cateva cuvinte: un om cald si frumos care a avut curajul sa renunte la o cariera care ii oferea comfort financiar si sa isi urmeze visul de cand se stie: sa se joace cu florile si sa bucure oamenii!

Pe mine m-a bucurat aranjamentul, m-a bucurat omul din spatele lui si m-am gandit sa stiti ca exista si persoane care atunci cand isi lasa amprenta sufletului in ceea ce fac, nu ai cum sa nu te emotionezi.

Am aflat ca alegerea florilor nu este intamplatoare, asa cum nimic in viata nu este, ca atunci cand oferi flori, oferi emotie de fapt, oferi un moment care se transforma in zambet, iar zambetul inseamna dragoste. Desi erau niste flori adresate unui eveniment de masa, eu am simtit delicatete, suflet, daruire si pasiune.

Miss Fleur- cand florile iti spun propria poveste!

coverMissFl logo