Un stil de viață sănătos si echilibrat ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. De cele mai multe ori suntem pe fuga si nu avem timp sa ne hrănim corect.

De când am descoperit râșnita Oursson OG2075, retetele de smoothie sau sucuri sunt mai ușor de pregatit. Datorita puterii mari de râșnire si a unui recipient de măcinare generos de 75g, râșnesc orice ingredient in doar câteva secunde : semințe de orice tip, nuci, migdale, condimente atât pentru prăjituri cat si pentru mâncăruri.

Nu trebuie sa îmi faci griji în cazul ingredientelor dure. Acest aparat permite râșnirea oricăror ingrediente indiferent de duritatea lor.

Daca nu sunt bine păstrate, ingredientele râșnite se vor degrada repede. Pentru a asigura un efect benefic al ingredientelor acestea trebuie pastrate in vid. Rasnita Oursson vine cu o pompa de vidare și un recipient de pastrare. Aerul va fi evacuat, iar prospețimea ingredientelor va fi îndelungată. In plusacest lucru îți va permite sa păstrezi ceea ce ai râșnit proaspăt pentru mai mult timp.

Iți propun un smoothie pe care îl consum aproape zilnic.

Ai nevoie de : 1 iaurt sau lapte, 1 lingura de miere, 1 banana coapta, fructe de pădure congelate, 1 lingura nuci mărunțite sau 1 lingura migdale mărunțite. Amesteci bine intr-un blender si te poți bucura de un mic-dejun delicios, care îți va oferi energie pentru întreaga zi.

logo_side_panel_right